• ALLROUNDBAND KINK

ALLROUND BAND KINK VOOR IEDER EVENEMENT EN FEEST

ALLROUNDBAND

ALLROUNDBAND KINK is een allround coverband. KINK speelt op de meest uiteenlopende evenementen. ALLROUND BAND KINK is zeer veelzijdig en multi inzetbaar. Het repertoire is zeer uitgebreid en wisselend. Allroundband KINK legt de nadruk op het up tempo feest en dans repertoire.Allround band KINK is inzetbaar op kermis, bedrijfsfeest, tentfeest, bruiloft, festival, verjaardag, jubileum, plein feest, dorpsfeest en alle andere mogelijke evenementen en feesten.

Boek allroundband KINK direct voor je evenement feest en partij

Allroundband KINK up to date en modern

Feest met Allroundband KINK

Een super enthousiaste band. Veel dynamiek en passie. Allroundband KINK muzikanten zijn professioneel en passend gekleed. KINK heeft een frisse en moderne jonge uitstraling. Allroundband KINK ververst regelmatig het repertoire en zijn altijd up to date. Veel top-40 van toen en nu. Coverband KINK is een echte belevenis en laat altijd een onvergetelijke indruk achter

De bandleider en gitarist van Allroundband KINK neemt uitgebreid de tijd om samen met de klant het feest of evenement tot een 100% geslaagde avond te volbrengen. Hij is altijd goed bereikbaar per telefoon en mail. Coverband KINK is professioneel, ervaren en enthousiast. Altijd ruim op tijd en de apparatuur is altijd in top conditie. Allround band KINk heeft voor alle apparatuur altijd backup apparatuur mee. De Allroundband KINK muzikanten hebben allen een backup standbye staan.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een super feest met Allroundband KINK!

Een super feest met Allroundband KINK !

Allroundband KINK speelt door heel Nederland en is gevestigd in Noord-Holland. Alle provincie’s van Nederland heeft KINK gehad. Friesland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Gelderland – Limburg – Noord Brabant – Zeeland – Utrecht – Zuid Holland – Flevoland. Allroundband KINK is bekend met zeer veel locatie’s in Nederland. Coverband KINK heeft al vele goede relatie’s opgebouwd en wordt regelmatig op dezelfde locatie en door dezelfde klanten gevraagd voor een tweede, derde of meerdere optredens. Op de referentie pagina van Coverband KINK staan zeer veel reactie’s. Allroundband KINK, ontzettend veel ervaring en vele tevreden klanten en relatie’s.

ALLROUND BAND KINK reserveren of boeken? Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl

Blijf met Allroundband KINK in contact

Volg Allroundband KINK op Facebook, Twitter