BEDRIJFS FEEST PRO ENTERTAINMENT

PROFESSIONEEL ENTERTAINMENT

ERVAREN | PROFESSIONELE PRESENTATIE

BEDRIJFSFEEST band KINK heeft al meer dan 300 bedrijven voorzien van professionele muziek en professioneel entertainment. Voor ieder bedrijfs evenement zijn de juiste formules beschikbaar. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven.

AANGEPAST REPERTOIRE

VOOR COLLEGA’S EN DIRECTIE

Een geslaagd bedrijfsfeest voor iedereen is wat we allemaal willen. KINK kan het repertoire en de presentatie en de daarbij horende intensiteit en energie geheel aanpassen aan de gasten. Dat is zeker nodig om een natuurgetrouw en ongedwongen verloop van het feest te creëren. Los en ongedwongen entertainment!

PROFESSIONEEL ADVIES

MEEDENKEN | FLEXIBEL

Bandleider Jeroen van Twuijver is altijd bereidt tot het geven van adviezen op basis van zijn ervaringen. Openheid, flexibel, meedenkend, dat is nodig voor een geslaagd bedrijfsfeest. Hij is goed bereikbaar per telefoon en per e-mail. Overleg en communicatie is een pre voor een geslaagd bedrijfsfeest!

LICHT EN GELUID

PROFESSIONEEL GELUID EN LICHT | GROTE EN KLEINE EVENTS

Bedrijfsfeest band kan in eigen beheer licht en geluid verzorgen voor kleine bedrijfsfeesten en grote bedrijfs evenementen. Het technische personeel is zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Een compleet pakket voor elk bedrijfsfeest!

EXTRAS

DINER | RECEPTIE ACOUSTIC SETS

Coverband KINK is multi inzetbaar. Meerdere akoestische sets zijn mogelijk voor bijvoorbeeld tijdens een diner of receptie. Vaak ter aanvulling van een KINK optreden. Een aanvulling met blazers en een d.j. behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd om goed aan te sluiten op de KINK formule.

SERVICES

SPREKERS | PODIUM SERVICE | LICHT EN GELUID | THEMA’S

Het verstaanbaar maken en versterken van sprekers, op meerdere plaatsen licht en geluid, een compleet podium met ombouw incl. al het bijbehorende licht en geluid. Gast acts en entertainment. Alles in eigen beheer. Uiteraard mogen de speciale thema’s niet ontbreken. KINK doet graag mee!

BEDRIJFSFEEST

Coverband KINK

Jeroen van Twuijver