• COVER BAND KINK

COVER BAND KINK VOOR IEDER EVENEMENT|FEEST EN GELEGENHEID

Cover band KINK info

Voor alle feesten en evenementen is feestband KINK geschikt. Coverband KINK bestaat uit twee prachtige zangeressen en heeft 4 professionele mannelijke muzikanten. Deze partyband KINK muzikanten zijn jong modern en fris ogend. KINK speelt alle shows met de grootste overtuiging en maakt gebruik van de modernste muziek instrumenten en licht en geluids apparatuur. KINK is op alle gebieden professioneel en ervaren.

Boek cover band KINK voor elk type feest

Cover band KINK up to date en modern

Up to date en modern met coverband KINK

Professioneel en ervaren. Alles uit het hoofd. Het repertoire van KINK is zeer groot. Het repertoire van cover band KINK wordt regelmatig uitgebreid. Sommige nummers worden hooguit een paar maanden gespeeld. KINK speelt altijd in op de trends en stromingen. Alle nummers worden uit het hoofd gespeeld met veel passie en enthousiasme. Dus geen bladmuziek standaards die af kunnen leiden, hierdoor is de beleving en de interactie super!

Cover band KINK super feest!

De klant en de opdrachtgever staat altijd centraal bij coverband KINK. Uiteraard zijn of haar gasten ook! KINK is flexibel en ervaren en kan zeer goed met mensen en klanten omgaan. Interactie met zowel de gasten als het horeca personeel en de opdrachtgever. De opdrachtgever staat altijd centraal bij coverband KINK. Veelzijdig en flexibel, goede bereikbaarheid en contactuele eigenschappen. Het is prettig zakendoen met feestband KINK

Sociale vaardigheden voor een goede communicatie met Coverband KINK!

Party time feest met coverband KINK !

In  alle provincie’s van Nederland is coverband KINK een graag geziene gast. Allround band KINK heeft op ontzettend veel bruiloft locatie’s en feestlocatie’s in heel Nederland gespeeld. Bruiloftband KINK is modern en altijd van deze tijd. Top 40 band KINK rust nooit en is nooit tevreden. Coverband KINK is perfectionistisch en professioneel en altijd in beweging. De provincie’s waar KINK gespeeld heeft zijn; Utrecht – Brabant/Noord-Holland/Zeeland/Overijssel/Gelderland/Groningen en Friesland. KINK speelt door heel Nederland en in het buitenland.

Coverband KINK boeken? Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl

Blijf in contact met Coverband KINK!

Volg feestband KINK op Facebook, Twitter