• FESTIVALBAND KINK

FESTIVALBAND KINK VOOR ELK TYPE FESTIVAL|EVENEMENT|FEEST

Festivalband KINK

KINK is een allround coverband. KINK speelt op de meest uiteenlopende evenementen. Festival band KINK is zeer veelzijdig en zeer breed inzetbaar. Het repertoire is zeer uitgebreid en wisselend. Festival band KINK legt de nadruk op het up tempo feest en dans repertoire. KINK is inzetbaar op kermis, bedrijfsfeest, tentfeest, bruiloft, festival, verjaardag, jubileum, plein feest, dorpsfeest en alle andere mogelijke evenementen en feesten.

Boek festivalband KINK direct voor je evenement|festival

Festivalband KINK up to date en modern

Feest met festivalband KINK

Een super enthousiaste band. Veel dynamiek en passie. De festivalband KINK muzikanten zijn professioneel en passend gekleed. KINK heeft een frisse en moderne jonge uitstraling. Festival band KINK ververst regelmatig het repertoire en zijn altijd up to date. Veel top-40 van toen en nu. Festivalband KINK is een echte belevenis en laat altijd een onvergetelijke indruk achter

De bandleider en gitarist van festivalband KINK neemt uitgebreid de tijd om samen met de klant het feest of evenement tot een 100% geslaagde avond te volbrengen. Hij is altijd goed bereikbaar per telefoon en mail. Festival band KINK is professioneel, ervaren en enthousiast. Altijd ruim op tijd en de apparatuur is altijd in top conditie. Festival band KINK heeft voor alle apparatuur altijd backup apparatuur mee. De festivalband KINK muzikanten hebben allen een backup standbye staan.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een super feest met festivalband KINK!

Een super feest met festivalband KINK !

Festivalband KINK speelt door heel Nederland en is gevestigd in Noord-Holland. Alle provincie’s van Nederland heeft KINK gehad. Friesland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Gelderland – Limburg – Noord Brabant – Zeeland – Utrecht – Zuid Holland – Flevoland. Coverband KINK is bekend met zeer veel locatie’s in Nederland. Festivalband KINK heeft al vele goede relatie’s opgebouwd en wordt regelmatig op dezelfde locatie en door dezelfde klanten gevraagd voor een tweede, derde of meerdere optredens. Op de referentie pagina van festivalband KINK staan zeer veel reactie’s. Coverband KINK, ontzettend veel ervaring en vele tevreden klanten en relatie’s.

Festival band KINK reserveren of boeken? Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl

Blijf met festivalband KINK in contact

Volg festivalband KINK op Facebook, Twitter