• KERMISBAND KINK

KERMISBAND KINK VOOR ALLE EVENEMENTEN|FEESTEN EN KERMISSEN

Kermisband KINK

Kermisband KINK heeft ondertussen 10 jaar ervaring met de Nederlandse kermis evenementen en kermis feesten. De energie en interactie die nodig is om het kermis publiek te blijven boeien is een must en KINK beheerst deze vaardigheid als geen ander. Partyband KINK kan rouw en ruw zijn wat meestal nodig is voor de kermis. De twee super aantrekkelijke zangeressen van top40 band KINK doen het automatisch al goed bij de mannelijke kermis gasten. De vrouwen hebben ook niets te klagen want de mannelijke kermisband KINK muzikanten mogen er ook prima zijn!

Boek kermisband KINK direct voor je kermis en ander openbaar evenement!

Kermisband KINK rauw ruw en modern

Feest in de tent met kermisband KINK

KINK in de feesttent of in de feestzaal. De KINK muzikanten kunnen zich er prima vinden en voelen zich op alle kermis feesten thuis. Dronken kermisgangers geen enkel probleem voor kermisband KINK. Jarenlange ervaring en kan prima omgaan met de meest uiteenlopende situatie’s. KINK is ervaren en heeft al meer dan 300 kermissen gedaan. KINK op de kermis is gegarandeerd een hit!

Kermis band KINK is volledig self supporting. Dat wil zeggen: KINK kan zichzelf voorzien van geluids en licht apparatuur. Feestabdn KINK kan tot 1500 personen voorzien van licht en geluid. Daarboven zal kermisband KINK een extern geluids en licht bedrijf inhuren KINK werkt al jaren samen met een professioneel licht en geluidsbedrijf voor de grotere kermis feesten

Complete pakketen voor de horeca om alle zorgen uit handen te nemen voor een super feest met kermisband KINK!

Een te gek kermis feest met kermisband KINK

 KINK is een zeer ervaren kermis band. Daarnaast begrijpt KINK de horeca en opdrachtgever altijd prima. De tap moet stromen en de mensen moeten blij zijn en moeten de volgende dag over de locatie en de band KINK uitgelaten enthousiast zijn. Dan komen en de gasten en kermisband KINK het jaar erop weer terug!

Perfectionistisch is kermisband KINK altijd!

Reserveren of boeken van kermisband KINK? Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl

Blijf met kermisband KINK in contact en op de hoogte

Volg kermisband KINK op Facebook, Twitter