• TOP40 BAND KINK

TOP40 BAND KINK VOOR ELK MODERN FEEST, UP TO DATE VAN DEZE TIJD

TOP40BAND KINK UP TO DATE REPERTOIRE

De huidige meest populaire hitlijsten worden door KINK nauwlettend gevolgd. De Nederlandse top 40 Q-music en 538 zijn de meest toon aangevende radio zender waar top40 band KINK zich op richt. Top 40 band KINK speelt niet alleen maar top40 van nu. De hitlijsten en de hits van een aantal jaren geleden mogen natuurlijk niet ontbreken. KINK speelt uiteraard de klassiekers van toen naast het huidige top40 repertoire.

Top40band KINK modern 100% live repertoire!

Boek Top40 band KINK direct voor je evenement|gelegenheid

Top40 band KINK radio 538 hitlijsten

Herkenbaar repertoire met Top40 band KINK

Top 40 band KINK speelt de hits van toen en nu. Herkenbaar voor iedereen. Top 40 band KINk kan een optreden verzorgen voor een zeer breed publiek van 16 tot 60 jaar. KINK is dus op de meeste zeg maar alle feesten inzetbaar. Top40 band KINK is supert commercieel ingesteld. Dat wil zeggen, top40 band KINK speelt voor de mensen en spelen niet wat ze alleen zelf leuk vinden. De mensen en d eopdrachtgever moet tevreden zijn over top40 band KINK.

Top 40 band KINK|flexibel|commercieel

De top40 en de 538 hitlijsten worden elke week bestudeerd. KINK speelt de meest dansbare pakkende nummers en voegt dze toe aan het repertoire. Top40 band KINK maakt meestal van meerdere nummers snelle medley’s. De nummers worden dus lekker snel achter elkaar doorgespeeld door KINK. Daarbij wordt er tijdens de optredens snel geschakeld aansluitend op de aanwezige gasten. Top40 band KINK past het repertoire regelmatig on the fly aan.

Top40 band KINK om van je evenement een succes te maken!

top40 band KINK jouw evenement succes verzekerd!

Noord-hollandse kermissen en festivals en andere openbare evenementen. KINK is een graag geziene gast. Vaak wordt KINK regelmatig terug gevraagd door de opdrachtgever. Of door familie vrienden of collega’s. Top40 band KINK heeft een reactie pagina waar ontzettend veel positieve en enthousiaste reactie’s staan van horeca eigenaren, bruidsparen en andere organisatie’s van allerlei bekende feesten en evenementen waar KINK heeft gespeeld. KINK timmert tot op de dag van vandaag hard aan de weg in het circuit en KINK is ook bijna niet weg te denken uit het nederlandse feest en evenementen circuit.

Checken of top40 band KINK nog beschikbaar is? Bel met 06-30397952 of stuur een e-mail naar info@coverbandkink.nl

VOLG TOP 40 BAND KINK OF NEEM CONTACT MET ZE OP!

Volg Top40 band KINK op Facebook, Twitter